Making a home

14. mai 2016 | Livsstil
Bilde 

er hentet fra denne bloggen.

 

I dag skal jeg faktisk legge bloggen fra meg, og jeg kjenner at det skal bli litt godt. Jeg har faktisk ikke hatt en fridag siden en eller annen gang i 2015. Og da tror jeg ikke jeg tok meg fri, jeg tror jeg var syk.

Denne helgen er satt av til å ordne litt i heimen. Det skal males litt på treassene, det skal gjøres klart til sommer og 17. mai, og ikke minst – nå skal Vildes nye rom komme på plass!

Sengen ble levert denne uken, og i går kveld kom den opp. Vi var ferdige klokka to i natt! Vildes rom er ikke blant de største, så etter flere uker med leting fant vi endelig denne praktiske sengen!

Bilde lånt fra

Skeidar

 

 

Vi har kikket på flere lignende, men alle var så høye og brede. Denne er helt perfekt. Og det du ikke kan se er at det faktisk er lagringsplass bak sengen også! Genialt! Nå gjenstår egentlig bare detaljene. Og målet er å få alt klart før Vilde kommer hjem på mandag! Hun vet ingenting, så dette blir utrolig stas.  Vi har gått for å holde rommet i sort, hvitt og grått, med litt farger innimellom. Litt som resten av leiligheten med andre ord!

Jeg er ingen interiør blogger, så tviler på at det endelige resultatet kommer på bloggen, men følg gjerne prosessen på Snapchat. Navnet er Fitfocuse. Hva synes du om sorte og hvite barnerom?

 

Bilde kredit: 
Bilde 1

 
Bilde 2

 
Bilde 3

 
Bilde 4

 
Bilde 5

 
Bilde 6

 


14. mai 2016 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Så gøy og flott den sengen var! kjekt med lagringsplass også ^^Hun blir nok veldig overrasket og glad når hun kommer hjem. Selv syntes jeg sorte og hvite barnerom ser stilig ut. Men må noen fargerike detaljer til som du sier. Lekene er jo for eksempel i alle mulige farger (:

  2. Er så for møbler med oppbevaring. En kan aldri få nok lagringsplass. Selv nå som vi nettopp har doblet kvadratmeterne våre

Comments are closed.