MAGEØVELSER | pass på at du ikke gjør denne feilen

27. september 2018 | Trening, Øvelser

I dag var jeg e n d e l i g tilbake på trening etter over tre uker med snue. Kjenner at det sitter igjen litt i nesa ennå, men nå følte jeg at det var trygt å ta seg en liten økt.

Etter intervallene la jeg bare inn noen enkle core øvelser. Jeg skal nemlig noe utrolig spennende, og litt skummelt, på lørdag – og jeg har ikke lyst til å være støl i hele kroppen til det 😉

Etter økten bestemte jeg meg for å filme noen av øvelsene å dele dem med dere her på bloggen, men først har jeg lyst til å dele kanskje det viktigste du noen sinne kommer til å lære om trening av mage. Nemlig hvordan aktivere magemusklene riktig og passe på korsryggen under ryggligende mageøvelser.

Jeg har jobbet som pilates instruktør i mange år, og denne feilen er en gjenganger blant flere av kundene mine.

Opplever du at korsryggen glipper fra gulvet under ryggligende mageøvelser så betyr det at du ikke aktiviserer magen helt korrekt. Og om du ikke klarer å korrigere det, så kan det vær lurt å gjøre øvelsen på et lettere nivå.

 

Deilig å være tilbake på trening igjen! Deler øvelsene fra dagens økt og intervallen i løpet av helgen!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

27. september 2018 | Trening, Øvelser