Mageknuseren vol.3

4. april 2015 | Øvelser

Så langt går det bra med påskechallengen. Fordelen med å være hjemme hos familien i påsken er at min bonusmamma er en skikkelig morgenfugel.

 

Så her drar vi hverandre på trening klokken 7, ferdig trent, dusjet og frokostbordet dekt før 9. Noe av det beste med ferie er nemlig TID!

Tid er helt klart en av de tingene jeg setter høyest i hverdagen. Tid betyr nemlig mulighet til å gjøre de tingene jeg har lyst til.

 

Dagens økt ble avsluttet med denne sviende mageøvelsen.

Start i en høy planke, føttene samlet.

 

Hopp frem mot den ene albuen din, knærne skal frem på utsiden av albuen.

 

Hopp tilbake til høy planke og gjenta på motsatt side.

Denne gir ganske god puls også, så gjentar du denne 10*3 er du garantert en svett avslutning på økta.

Øvelsen blir ofte omtalt som Bunnyjump, ganske så påskete øvelse med andre ord 😉

 

– Desiree


4. april 2015 | Øvelser

Kommentarer (9)

  1. Jeg kjenner det svir bare av å se på bildene … Effektiv virker den ihvertfall, så denne skal prøves! 🙂

  2. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.God påske og god lørdag til deg – håper du koser deg masse de siste påskedagene!

  3. tone: å gjør den i slynge vil gjøre det mer belastende for korsryggen, så det må du nesten vurdere. Slik den er vist er ikke dette en belastende øvelse for knærne, med mindre du har problemer fra før av 🙂

Comments are closed.