Mage -Rumpe – Lår TABATA & nyttårsalg

1. januar 2017 | Trening

/Sponset innhold/

Da er det ikke annet å gjøre enn å ønske dere alle sammen velkommen til 2017. Onde tunger prøver nok i dag å overtale dere til å tro at nyttårsforsetter er bare svada. Jeg derimot vil heller oppfordre til å omfavne den magien det tross alt er i å møte et nytt år. Så kan man heller diskutere konstruktivt hvordan denne magien skal brukes.

Jeg starter i alle fall med å dele dagens økt som ble en morsom økt med egen kroppsvekt, fokus på mage, rumpe og lår, litt puls og morsomme TABATA intervaller.

Her jobbes to og to øvelser sammen. Du starter med å gjøre øvelse nummer 1 i 20 sekunder, ta 10 sekunders pause, utfør så øvelse nummer 2. Dette gjentar du til du har utført hver øvelser 4 ganger – totalt 4 minutter. Da kan du gå videre til neste sett med øvelser.

Øvelse nummer 1+2

Øvelse nummer 3+4

Utfall bakover med kneløft + Ett bens hoftehev

Her jobber du dobbelt så lenge siden det er en runde på hver side – totalt 8 minutter.

Ta et langt skritt bakover. Hold overkroppen rett og stram magen godt. Husk at du skal bøye i begge knærne.

Tilslutt må jeg få tipse nye lesere om januarsalget hos min sponsor Trimtex. Alt treningstøy du ser her på bloggen og sosiale medier er fra denne Norske produsenten. Salget i sin helthet finner du HER, men jeg har også plukket ut de produktene dere spør mest om, som nå ligger på januarsalget.

1.Jeg er veldig glad i å trene med gensere både når jeg trener styrke inne og løper ute. Trimtex sine får du flere farger, de puster godt og holder deg tørr. Sammen med en foret vest er dette perfekt til løpetrening ute når vinteren ikke helt klarer å bestemme seg om den skal komme eller ei.

2. Når vinteren kommer er det dette jeg har på meg i langrens sporet. Trimtex har flere jakker til deg som liker å stå på ski og buksa får du faktisk til halv pris nå!

3. Jeg elsker Trimtex sine sports BHer fordi de går ganske godt ned på magen.På salget finner du også forede løpejakker. Perfekt til både aktive gå turer og jogging. Tightsen mange har spurt om ligger også på salg. Jeg vil anbefale de fleste å gå opp en størrelse når man kjøper tights fra Trimtex. Jeg bruker vanligvis S, men her kjøper jeg M.

 

1. januar 2017 | Trening

Kommentarer (4)

  1. Hei!
    Hvordan er trimtex-tightsene i livet? vil ikke ha lav.. sånn navlehøyde 🙂

Comments are closed.