Mage – rumpe – core – at home

12. april 2016 | Trening

Søndag ble det en aldri så liten kriseløsning på treningsfronten – hjemmetrening. Egentlig burde jeg slutte å se på disse øktene som kriseløsning, jeg er fremdeles støl i dag! Og dessuten så digger jeg hjemmetrening. Det er liksom aldri noen undskyldning, også blir man så fornøyd når man får skvist inn den økta da.

Jeg lovet å filme hele økten, så det har jeg gjort i dag, på tross av støl kropp!

I filmen bruker jeg en bag som veier ca. 10 kg. Dette er så klart valgfritt. Som skilmatter kan du bruke både raggsokker og grytekluter. Som sagt; 
ingen undskyldninger!

Jeg gjør 10 reps av hver øvelse – hele videoen burde kjøres 2-4 ganger.

 

Håper på å kunne filme masse treningsvideoer på terrassen fremover! DIGG!

 

Stort Smil

Desiree
 


12. april 2016 | Trening

Kommentarer (11)

  1. Dette er supert! Akkurat hva jeg trenger nå. Har ikke lyst til å bli avhengig av treningsstudio, men trenger noen øvelser som tar skikkelig tak. Shit, ingen unnskyldninger lenger nå! Weel done, flinka! 🙂

  2. Dette er sikkert et dumt spørsmål, men jeg stiller det allikevel: når man tar utfall, skal man kun bruke det beinet man står igjen på? Jeg har en tendens til å bruke det jeg skyver bakover og da blir jeg mest sliten i lårene. Noen tips jeg kan prøve for å unngå det? 🙂

  3. Linn: poenget er jo å bli sliten 😉 sånn «etter boka» er det benet som står igjen som gjør hovedjobben 🙂

  4. Kjempebra program! 🙂 Liker veldig godt de videoene dine med hele treningsprogrammet i! Så mye enklere å da gjøre øvelsene menst en ser på, i forhold til å se mange videoer åså da prøve å huske øvelsene etterpå.Har fulgt deg en liten stund nå, tusen takk for den inspirasjonen du er!! Mye BRA trening og masse GODE oppskrifter! Stå på!! Du gjør en super jobb! 😀

  5. Er så glad for at jeg kom over bloggen din. Tusen takk for masse god inspo både når det gjelder mat og trening- jeg er tilhenger av øvelser man kan gjøre hjemme/ute uten et hav av utstyr. Nå sitter jeg og lager meg en egen inspo-bok med de beste oppskrifter til frokost, matpakka og middag, samt trening- så har jeg et lite spark bak og null unnskyldninger når jeg er matlei/treningslei 😉 Kan jeg ønske meg øvelser når man sliter med nakke/skuldre? Har en liten nakkeskade som gjør at muskulaturen ikke er så sterk som den burde. Finnes det gode øvelser for det?Klem til deg 🙂

Comments are closed.