Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Mac and Cheese er og blir en favoritt her hjemme og jeg har snart ikke tall på hvor mange ulike variasjoner jeg har av denne retten! Basen er alltid den sammme:
Makaroni av fullkorn + min egen ostesaus (proteinrik og fettfattig).
Jeg vet at flere blir liiiiitt skeptiske når de ser oppskriften på ostesausen, så i dag har jeg faktisk filmet den. Slik at du kan se at det ble en helt klumpfri saus uten et snev av cottage cheese!
Bare se her!
https://www.instagram.com/p/B9EosK2p3l7/?utm_source=ig_web_copy_link
Over til oppskriften!
Ingredienser
- 200 gram fullkorn makaroni (tørr vekt)
- 1 brokoli
- 1 søtpotet
- 200 gram frosne erter
- 400 gram cottage cheese
- 4 dl valgfri melk
- 1 ts muskatnøtt
- Salt
- Pepper
- 4 ss maizenna
- Revet ost
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Del opp brokkoli og søtpotet.
- Kok makaroni som anvist på pakka. Tilsett brokkoli og søtpotet når det er 2 minutter igjen av steketiden.
- Kok opp melk med muskatnøtt, salt og pepper. Blend dette sammen med cottage cheese og maizenna.
- Hell grønnsakene og makaroni over i en form. Rør inn ertene og hell over saus. Topp med revet ost.
- Stekes midt i ovnen i 20 minutter.
Tilbehør? Helt ærlig så spiser vi den som den er, men hvis du absolutt vil smaker den godt med en frisk salat til!
TIPS: Hvis det skulle bli rester! Ja, da er denne kjempe god kald i matboksen også!
Følg meg gjerne på Instagram HER
Stort Smil
Desiree
Bruker du eit lite eller stort beger cottage cheese? 🙂
Så lenge det ikke står er det alltid lite 🙂