For deg som har lyst til å leve sunt!

3. september 2017 | Livsstil, Uncategorized

/annonse/

Det er mange ting jeg er stolt over her på bloggen, men ekstra stolt er jeg over flotte samarbeidspartnere som Adams matkasse.

Min misjon er jo å vise folk at det er lett å leve sunt, og  Adams Sunn & Lett- kasse er et helt supert alternativ til de som synes det er vanskelig å finne tid eller kreativitet til en sunn middagen!

Admas matkasse

Med fokus på ekstra mye grønnsaker, fiber og magert kjøtt er den helt perfekt for deg som vil ned i vekt – eller bare leve sunt.

Som kostholdsveileder vet jeg at dette med passe porsjoner også kan være en utfordring for mange, men også her har Adams Matkasse gjort det lett for deg. Alle oppskrifter kommer nemlig med porsjons beskrivelse, kalorier og næringsinnhold.

Jeg har samarbeidet med Adams Matkasse i tre år nå, og jeg føler ofte at jeg gjentar meg selv litt 😉 Men dette konseptet fortsetter bare å levere spennende oppskrifter og råvarer av god kvalitet. Jeg gleder meg like mye hver gang jeg får en matkasse levert.  Og personlig synes jeg de balanserer innholdet godt i forhold til nye spennende retter og norsk tradisjonsmat.

Spennede kylling middag med bakt søtpotet og gresskar.

Om du har lyst til å teste Adams Matkasse så får du 50% rabatt + gratis fruktkasse verdt 149,- på din første levering! Ved bruk av koden : BLOGG_FITFOCUSE

Koden kan brukes på alle matkassene, slik at du kan velge den som passer deg og dine behov best! Visste du forresten at Adams har fått en ny pizza kasse? To deilige italienske pizzaer med 60% mindre salt enn de du kjøper ferdig på butikken. Virkelig verdt en titt!

 

Stort Smil

Desiree

 

3. september 2017 | Livsstil, Uncategorized