Lyse muffins med kokos og sjokolade; sukkerfri og fiberrike

17. juni 2015 | Godis og kaker

Jeg har funnet en ny ingrediens til det sunne kjøkkenet mitt.

Det løfter virkleig smaken i både kaker, boller, rundstykker, brød og muffins og bidrar til at bakeverkene holder seg saftig lengre!

Kan du gjette hva det er?

 

 

Skummet kulturmelk!

Jeg tuller ikke, du må prøve. Du må prøve disse.

 

Til 10 styk 

2 bananer

2 egg

5 ss olje

1 knipe salt

6 ss sukrin gold

1/2 dl havregryn.

3 dl grov melblanding

1 ts bakepulver

2,5 dl skummet kulturmelk

 

50 gram mørk sjokolade

1 dl kokosmasse

 

Mos banan og visp sammen med egg. Tilsett olje salt, gryn og sukrin.

Hell oppi kulturmelk og rør inn mel og bakepulver

Hakk sjokolade og rør inn.

 

Fyll muffinsformene nesten helt opp og stø masse kokosmasse over toppen. Dytt gjerne massen litt ned i muffinsen.

Stekes på 180 grader varmluft i 20 minutter.



Pefekt sammen med litt frukt og smoothie en regnfull lillelørdag.

 

Pass på å lagre dine favorittoppskrifter direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

, så finner du lettere frem når du trenger dem.

 

Stort Smil

 

Desiree

 

 


17. juni 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

Comments are closed.