Lyse havrecookies med blåbær: uten sukker –

31. oktober 2017 | Godis og kaker

For en tirsdag! Vanligvis trener jeg jo på ettermiddagene, men etter at jeg ble gravid har jeg måtte gjøre om på rutinene. Energien er der rett og slett ikke etter klokka 16.. Så i dag troppet jeg opp på trenings senteret, klar for en svett spinningtime, klokka 09:30. Siden timen var ferdig 10:30 så jeg ikke noen grunn til å kjøre hjem før Vilde skulle hentes på skolen klokka 12. Så jeg kjøpte meg en salat i byen, handlet, gikk lang tur med Frøya og fikk unna en del mail og telefoner på farten.

Da vi e n d e l i g kom inn døren hjemme så det bare stopp for denne dama. Energi krisen som vanligvis tar meg på ettermiddag/kvelden smalt inn og det var lite annet å gjøre enn å ta en time out.

Små tyve minutter var det jeg kunne unne meg. Det er jo Halloween i dag og ettermiddagen er ganske så fullbooka kan man si. Heldigvis gjorde jeg det meste klart i går, det eneste jeg trengte å gjøre i dag var å slenge sammen disse søtsakene. Av kun 4 ingredienser!

Du trenger:

Ingredienser

  • 1 boks lys kakemiks
  • 2 egg
  • 1 dl smeltet smør
  • 0,5 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 dl frosne blåbær

Fremgangsmåte

  1. Se bort ifra beskrivelsen på boksen.
  2. Rør sammen ingrediensene.
  3. Tilsett ønsket «fyll»
  4. Sett deigen i kjøleskapet mens du varmer opp ovnen til 175 grader varmluft
  5. Form til små cookies og stek i 10-12 minutter litt avhengig av størrelse og om du liker dem spør eller myke!

Nå er det på tide å få sminket Vilde og komme oss ut døren i g j e n! Ha en flott feiring!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

31. oktober 2017 | Godis og kaker