Lyse havre pannekaker; proteinrike og fri for sukker

30. desember 2016 | Vafler og pannekaker

Jeg nyter virkelig dagene i Danmark. Det skjer ikke så mye, but that is just what the doctor prescribed. Det er ikke mange fridagene jeg kan skryte av å ha hatt det siste halve året, og jeg kjenner virkelig at skuldrene senker seg vær gang jeg kommer hjem til pappa og familien.

Det har blitt litt shopping, litt trening, mange gode samtaler, mat, vin og i dag fikk bonusmamma også lokket meg med på en tur i de Sjellandske daler. Jeg hadde ikke akkurat pakket med meg friluftstøyet, men pakket inn i det jeg hadde trosset vi det danske desember været.

Ådalen.

 

Sååååå søt!

Ellers så har jeg kokkelert litt da. Det hører liksom til på ferie hos pappa. Han er jo tross alt mitt oh store forbilde, men denne gangen er det jeg som har lært bort litt til ham. Blant annet disse 1+1+1 pannekakene. Per person beregner du rett og slett 1 dl havregryn, 1 dl melk og 1 egg. Tilsett litt kardemomme, vaniljepuver og mos i en stavmikser, stek og vips!

Ingredienser

 • 1 dl havregryn
 • 1 dl mandelmelk
 • 1 egg
 • 1ts kardemomme
 • Litt vaniljepulver

Fremgangsmåte

 1. Bland alle ingrediensene i en bolle
 2. Mos med stavmikser
 3. Stek til små pannekaker på en god panne med litt smør

I morgen er forresten siste dag du kan stemme til Vixen Blogawards. Synes du jeg fortjener tittelen årets trenings/helseblogg kan du stemme HER.

Stort Smil

Desiree

30. desember 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (6)

 1. Jeg er ny her, men er jo blitt så inspirert av deg Desirèe 🙂
  Gleder meg til å sette igang når du starter opp med kostplan og treningsvideoer nå i januar 🙂
  Dette er noe jeg tror jeg skal klare å gjennomføre – har jo gjennom mange år prøvd diverse dietter, men faller alltid tilbake på dårlige vaner…….

 2. Kan jeg bytte ut melk med soyamelk/Kokosmelk? Evnt er det noe annet du anbefaler bytte melken ut med?

 3. Hei Desirèe
  Stor fan av bloggen din og deg Lurer på (siden det er rett før lønn), om det går an og bytte ut vaniljepulver med feks vaniljeessens, eller steviadråper med vaniljesmak?
  På forhånd tusen takk for svar

Comments are closed.