Lynrask tomat og linsesuppe

2. mars 2016 | Middag

 

 

Tror snart jeg skal slutte å poengtere at suppene jeg lager er lynraske, for det er de jo alle sammen! Denne inneholder i tillegg ekstra proteiner fra røde linser og metter derfor ekstra godt til suppe å være. Selv om den i seg selv er et fullverdig måltid synes jeg helt klart en gjør seg alle best med noen hardkokte egg. Akkurat passe spicy!

 

 

Til 3-4 personer trenger du:

1 gul løk

1 fed hvitløk

1 ss rød curry paste

8 dl grønnsaksbuljong

2 bokser hakket tomat

200 gram røde linser. Jeg kjøper fedtig kokt fra Go Green

Frisk koriander.

(kan fløyfes, men smaker utrolig godt)

 

Slik gjør du:

Hakk og fres løk og hvitløk.

Tilsett buljong og tomater. Har du tørre linser tilsetter du disse og koker til linsene blir møre. Hvis du har ferdig kokt som meg kan du bare varme det hele opp.

Kjør suppen glatt med stavmikser eller blender.

Sever.

 

 

I dag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort på bloggen før. Dere har etterspurt det lenge, men jeg har lissom ikke turt å legge ut noe sånt før. Kjempe spent på tilbakemeldingene!

 

Smil

Desiree

 

 

 

Noater:


#oppskrift


#hjemmelaga


#suppe


#tamatsuppe


#linsesuppe


#familiemat


#vegetar


#vegan


#kjøttfri


2. mars 2016 | Middag

Kommentarer (7)

  1. Hei! Laget nettopp konto på bloglovin, men lurer på hvordan man kan gå lenger tilbake i arkivet ditt for å lagre «gamle» oppskrifter? Får bare opp «latest posts». Vet du hvordan man gjør dette? 🙂

  2. Louise: Går du inn på PC kommer du ganske langt bakover, men du får nok ikke ak i det som er mer enn onoen uker gammelt 🙂

  3. Lagde den til middag i dag. Brukte tørre linser, og de trang kun 10min for å bli møre. Brukte stavmikser med koriander i, smakte nydelig, og utrolig raskt. Glemte egget, men ble god og mett allikevel.Takk for god oppskrift.

Comments are closed.