Lunt frokostbrød på 4 minutter

21. juli 2015 | Frokost

Tror det meste av Østlandet våknet til regnvær i dag, og hva passer vel bedre en regnværsmorgen enn deilig, lunt frokostbrød?

Men uten tid til heving utgår kanskje sånne planer på morrakvisten, da er disse pannebrødene den perfekte løsningen.



Du trenger:

 

2, 5 dl mel etter eget ønske

1 ts bakepulver

1/4 ts salt

2 ss smør eller olje

1 dl melk

 

Slik gjør du:

Bland først alt det tørre, så ha i det våte. 

La deigen stå i noen minutter.

 

Deles opp i 4-6 små leiver på størrelse med håndflaten din. Ca. 1 cm stykke.

Stekes på en tørr panne. 1 minutt på hver side.

Smaker best lune, rett fra platen.

 

Stort Smil

 

Desiree


21. juli 2015 | Frokost

Kommentarer (2)

Comments are closed.