Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å beskrive hvor spent jeg er på dagen i dag. Og det gjør det nok ikke noe lettere å forklare når jeg hverken kan fortelle hva jeg skal eller hvorfor! Jeg er bare kjempe spent! Dette er stort! Og jeg gleder meg så utrolig mye til å dele med dere. Denne lille bloggen går spennende tider i møte, og før jeg bruker ordet spent eller spennende en gang til skal jeg heller dele en sunn, smakfull og enkel lunsjrett med dere.
Til 6 stykker trenger du:
6 egg
1 purre
1 rød paprika
1 stor gulrot
12 skiver kokt skinke
Ønsket krydder
2 ss kesam
Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader varmluft.
Kutt opp grønnsaker og skinke. Fordel dette i 6 muffinsformer. Jeg vil anbefale å bruke muffinsbrett.
Visp sammen egg, kesam og krydder. Hell over fyllet.
Stekes i 20 – 25 minutter
Tilslutt må jeg dele denne friske saken!
1 dl frosne blåbær
1 dl frossen annanas
1 scoop vaniljeprotein
2 dl kefir
Vann til ønsket konsisten!
MOMS!
Jeg er usikker på hvor mye jeg kan dele av de neste to dagene, men jeg tror at jeg skal få snappet en del! Nå har jeg 4 timer i bil forran meg. Akkurat det er ikke så spennende.
Blunke Smil
Desiree
Notater:
#luunsjmuffins
#eggmuffins
#matpakke
#lunsj
#oppskrift
#lchf
#lesscarbs
Smoothien så helt nydelig ut!og så sunne og lekre de lunsjmuffinsene så ut 😀
Lagde lunsjmuffins i dag – og det var RÅGODE!!! Tusen takk for oppskriften!
Til meg selv å lillemor pleier jeg å lage noe lignende! Bare har litt mer grønnsaker i og så legger jeg røren utover et stekebrett dekket med bakepapir og steker det slik i ovnen 🙂 Kaller det eggepannekake 🙂
1 scoop vaniljeprotein? Hvor får man kjøpt det? Kan det erstattes med noe annet?
Kan man erstatte vaniljeprotein med noe eller er det bare å sløyfe?
Marie: kan droppes 🙂
Lene: kan sløyfes 🙂
Kathrine: Kommer helt ann på hva ellers jeg spiser 🙂
Begge deler ser kjempegodt ut og må testes ut.
Er det store former du har brukt?
Merete: muffinsbrett 🙂
Hvor lenge kan muffinsene stå i kjøleskap? 🙂
Ina: Tre , fire dager 🙂
Kan muffinsene fryses?