Lun kyllingsalat

22. juni 2015 | Middag

Sommer er salattid,men av og til synes jeg salat metter litt kort tid.

Det er derimot ikke tilfelle med denne sunne saken!



 

Per person trenger du:

1 kyllingfillet

1/2 avokoado

1 neve usalat peanøtter

1/4 gul løk

3 sopp i skiver

 

Ønsket salat med fyll. Vi brukte ruccola, vårløk, tomat, mais og paprika.

 

Slik gjør du.

 

Hakk løk og stek den gylden. Ta ut løken og stek så soppen i skiver med litt salt og pepper. Ut med soppen og stek så kyllingen. Jeg elsker kombinasjonen kylling og rosmarin, men bruk ditt favoritt krydder.

Tørt så av pannen og stek peanøttene.

 

Bland sammen salaten, hell den varme fyllet over på toppen og strø over peanøttene.



 

Serveres så klart med godt brød og litt smør til.

 

Jeg har fått et lite leserønske om å lage grove burgerbrød uten hvetemel. Jeg blir så glad når dere kommer med ønsker, så morgendagens middag på bloggen blir helt klart en deilig sommerburger!

Nammis!

 

Desiree

 


22. juni 2015 | Middag

Kommentarer (3)

Comments are closed.