Lørdagintervaller og core sirkel

1. oktober 2016 | Løpeskolen

 

Vi er stort sett på farten i helgene. Fjellet, jakt, turer og annen aktivitet ser ofte det som står på programmet. En «rolig» helg hjemme med med normale aktiviteter som oppussing, bytur, venne besøk og en liten treningsøkt, kan jeg nesten ikke huske sist vi hadde, så denne var kjærkommen!

Dagens økt ble en av mine favorittintervaller, som kan tilpasses absolutt alle nivåer. Så  den hadde jeg tenkt jeg skulle dele med dere. Kanskje mine lørdagsintervaller kan bli dine søndagsintervaller?

 

 


Oppvarming


Gå eller jogg i 10 minutter

 


Hoveddel:


Jogg 30 sekunder – løp 20 sekunder – sprut 10 sekunder * 4 = 4 minutter


Gå/jogg rolig i 2 minutter

 


Jogg 30 sekunder – løp 20 sekunder – sprut 10 sekunder * 4 = 4 minutter


Gå/jogg rolig i 2 minutter

 


Jogg 30 sekunder – løp 20 sekunder – sprut 10 sekunder * 4 = 4 minutter


Gå/jogg rolig i 2 minutter

 


Jogg 30 sekunder – løp 20 sekunder – sprut 10 sekunder * 4 = 4 minutter


Gå/jogg rolig i 2 minutter

Om du er nybegynner bruker du samme intervaller på denne måten

Gå fort 30 sekunder – jogg 20 sekunder – løp 10 sekunder

Jeg lover at tiden flyr avsted. Vi satte faktisk rekord på joggerunden vår med disse intervallene i dag! GO TEAM!

Etter runden var det ennå litt tid til veggen hjemme var klar for et strøk til, så vi klinket til meg en liten core sirkel også!

 


Planke med skulder tap.


Skrå planke med hofte dip.


Og bordet.

Hver øvelse i 45 sekunder – 3 runder.

 


Nå har veggen fått siste strøket, og resten av kvelden nytes med gode venner og god mat.


Stort Smil


Desiree


1. oktober 2016 | Løpeskolen

Kommentarer (5)

  1. JEG ER IKKE SINNSYKFordi:- jeg stalker ikke andre- jeg klager ikke på andre anonymt- jeg sliter ikke med å gjøre mine arbeidsoppgaver-jeg sliter ikke med å gjøre andre oppgaver i livet.jeg har aldri vært deprimert-jeg har aldri hatt en psykisk lidelse-jeg hører ikke stemmer-jeg ser ikke syner-jeg har ingen tvangstanker-jeg har ingen tvungne handlinger-jeg har ikke masse tankespinn-jeg har en klar tankegang-jeg er ikke rastløs-jeg er ikke urolig-jeg har ikke overdrevne tanker om meg selv-jeg er rolig-jeg lyver ikke-jeg har empati med andre-jeg har et lett og lyst sinn-jeg tror ikke det verste om andre mennesker-jeg liker å jobbe-jeg liker å slite-jeg når mine mål og måltall i arbeidslivet-jeg lærer lett-jeg liker utfordringer-jeg liker kompliserte saker-jeg jobber svært selvstendig-jeg er effektiv.jeg tar raske beslutninger-jeg er ikke redd for å ta beslutninger-jeg liker å hjelpe folk-jeg liker å trene-jeg liker å danse-jeg liker å ta i litt-jeg liker å lage mat-jeg liker å pynte meg-jeg liker å være ute i naturen-jeg har aldri brukt dop-jeg misbruker ikke alkohol-jeg forholder meg til lover og regler

  2. Hei!Du inspirerer meg som alltid!Hva slags hjelpemiddel bruker du for å ta tiden med på disse intervall treningene?

  3. Først av alt: Jeg elsker bloggen din! Den gir meg så mye inspirasjon og gode tips til både trening og kosthold. Men jeg lurte på en ting. Jeg har meldt meg på nyhetsbrevet ditt, men har enda ikke mottatt noen epost? Jeg har sjekket spam og lett gjennom innboks, men finner ingenting 🙁

  4. Ingvild: Mailen har ikke gått ut til dem som har glemt å bekrefte at de vil stå på nyhetssbrevet. Lover og regler ved massutsendelese 😉 Men jeg har prøvd å sende manuelt til deg nå 🙂

Comments are closed.