LOMPEPAI MED SKINKE OG BROKKOLI

3. juni 2019 | Middag, Oppskrifter

Og der gikk startskuddet for 2139 deltagere på runde av årets SUMMERFIT BOOTCAMP! Om jeg har hatt høy puls de siste dagene? OM!

Dette er tredje gangen jeg har bootcampen, og tredje gangen den er utsolgt, men første gang den arrangeres med www.fitfocus.no som plattform.

Jeg sitter på support nesten døgnet rundt nå for å kunne hjelpe alle trygt i gang, men heldigvis har det vært lite spørsmål om selve opplegget – siden har jo etterhvert blitt veldig brukervennlig, takket være dere og deres tilbakemeldinger 🙂

SUMMERFIT BOOTCAMP har fått sitt navn av flere årsaker, sommerkroppen er ikke en av dem 😉 For selv man fint kan bruke bootcampen for å gi det lille ekstra før sommeren, så heter den SUMMERFIT BOOTCAMP fordi det handler om å bruke fresh mat i sesong, lysere tider, lengre dager, mer tid og overskudd på noe positivt eller som en motivasjonsboost for å komme i gang med trening og gode matvalg.

På kostplanen har jeg fokus på sommerlig mat som salater, grillmat, supper, fisk og deilige grønnsaker. For meg er også pai litt synonymt med sommermat. Og denne er faktisk en lunsjrett på årets SUMMERFIT BOOTCAMP. En smart måte å lage klar lunsj for 2-4 dager, og smaker like godt kald som varm.

Du trenger:

Ingredienser

  • 1 pakke potetlomper
  • 1/2 boks creme fraiche
  • 2 egg
  • 1 pakke ferdig kuttet skinke
  • 1 brokkoli
  • 1 dl revet ost
  • Revet ost til topping
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220 grader varmluft
  • Kle en paiform med lomper – jeg bruker en hel pakke
  • Visp sammen egg, creme fraiche, revet ost, salt og pepper
  • Dekk bunnen med brokkolibunter og skinke. Hell over ostesausen, og topp paien med revet ost
  • Stekes midt i ovnen i 25 minutter
  • La paien sette seg litt før servering

Er pai sommermat for deg?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

3. juni 2019 | Middag, Oppskrifter