reklame: FITFOCUSE MATKASSE
God fredag morgen 🙂
Dagen vår startet kl.03:30 i dag. Noe som betyr at jeg etterhvert ligger ganske langt forran på min to do liste i dag 😉 Heldigvis er H av typen som er våken 1,5-2 timer før han vil sove igjen, hele dagen igjennom. Så da klokka nærmet seg 5 fikk sneket til oss et par timer til med søvn. Spent på hvordan han blir å legge i kveld. Om det blir til vanlig tid eller om han insisterer på at det er natta kl.17:00 😉
Vel, i dag stikker jeg innom for å dele en FITFOCUSE MATKASSE vri på en fredagsklassiker. Nachos!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
2 stk søtpotet
125 g cherrytomater
1 pakke vårløk
1 boks mais
1boks sorte bønner
1 pakke tacokrydder
600 g kyllingfilet
2 pakke hønsebuljong
1 stk avokado
1 beger salsa
100 g revet mozzarella
1/2 beger lett crème fraîche
1 bunt koriander
1 stk lime
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Vask og skjær søtpotetene i tynne skiver. Del tomatene i to, hakk opp vårløk og hell vannet av maisen og bønnene. Skyll bønnene godt i kaldt vann.
Vend søtpotetene i litt olje og legg dem utover en stekeplate med bakepapir på. Dryss over tacokrydder. Stek søtpotetene i ovnen i 20 minutter
Kok opp 1 liter vann og hønsebuljong. Legg kylling i vannet og la den småkoke i 10 minutter. Trekk kjelen vekk fra varmen og la kyllingen ligge i 5 minutter til. Riv så kyllingkjøttet fra hverandre.
Del avokadoen i to. Fjern stenen i midten og bruk en skje til å grave ut kjøttet. Del avokado kjøttet i skiver. Hakk opp koriander, og del limen i båter.
Ta søtpotetene ut av ovnen. Vend inn kylling, mais og bønner. Topp med ost og stek videre i ca. 5 minutter til osten har smeltet. Topp retten med hakket koriander, vårløk og avokado. Server med lett creme fraiche, salsa og lime.
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.