LOADED BAKED POTATOS | tex mex style

Reklame 20. september 2021 | Middag, Oppskrifter | Skriv kommentar

Kan bestilles hos norli.no HER

 

Det eneste jeg ønsket meg denne uka var en helt vanlig arbeidsuke, en hel en,  uten å selv være syk eller ha syke barn… Vel, no such luck… Da vi offisielt inne i forkjølesesuke 3 for denne familien…

Prøver å ikke la meg stresse, men det er lettere sagt enn gjort!

På Instagram i dag poster jeg en ny runde med This or That! Sist uke sammen lignet jeg lomper og brød.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desiree Andersen (@fitfocus.no)

Etter deres ønske sammenligner jeg denne uka søtpotet og potet!

Begge deler er favoritter i mitt kjøkken! Og i dagens oppskrift har jeg brukt begge deler, men du kan så klart velge din favoritt!

Til 6 personer trenger du:

Ingredienser

  • 6 poteter, velg det du ønsker av søtpotet/bakepotet på størrelsen med en håndflate
  • 2 glass salsa (uten tilsatt sukker)
  • 1 gul løk
  • 1 rød paprika
  • 1 boks sorte bønner
  • 1 liten boks mais
  • 400 gram karbonadedeig eller 2 bokser røde linser
  • 1 pakke tacokrydder
  • Litt revet ost

Til servering:

Frisk koriander, kesam og 1 avokado

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader. Skær et dypt kryss i potetene – nesten helt igjennom og stek dem midt i ovnen i 50 minutter.
  • I mens lager du fyllet.
  • Hakk opp løk og paprika. Hell vannet av mais og bønner. Skyll bønnene godt.
  • Start med å steke løk og parika i et par minutter. Tilsett karbonadedeig og krydder. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
  • Hell over salsa, bønner og mais og bland godt.
  • Ta potetene ut av ovnen etter 50 minutter. Øk varmen på ovnen til 220 grader.
  • Fordel fyllet over alle potetene og topp med litt ost. Stek i nye 10 minutter

Denne retten tar altså LITT lengre tid å lage enn de fleste av oppskriftene mine, men den er absolutt verdt å vente på!

Håper du tester oppskriften!

 

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.