LINE VICTORIA´S VANVITTGE RESULTATER PÅ KUN 1 MND | slik gjør hun det

7. februar 2019 | Livsstil

egen reklame

Det er nå en måned siden Pappahjerte (Peter) og Line (supporterfrue) begynte prosjekt FIT FOR FIGHT, og på hver sin front begynner resultatene å tikke inn.

Etter at Line delte før og «etter» bilde på bloggen sin i går har mange spurt meg om hva «hemmeligheten» er. For som du ser i innlegget HER er resultatene på en liten måned ganske utrolige!

Både Line og Peter sitt treningsprogram og kostplan er hentet fra boka FIT PÅ 30 DAGER.

Kan kjøpes hos Tanum, Ark og Nordli

 

Men der Peter har veldig spesifikke treningsmål, som krever mye og spesifikk trening, har Line et mer generelt mål om å finne tilbake til treningsgleden, få mer overskudd i hverdagen, få en kropp som fungerer i en hektisk hverdag med små barn og ikke minst en kropp hun kan leve mange, friske år i!

Og veien dit går gjennom å finne frem til fysisk aktivitet og trening som man har lyst til å gjøre – om og om igjen. Det betyr ikke nødvendigvis så mye om man løper på mølla, tar seg en spinningtime, en hyggelig gåtur med venninnene, trener tung styrke på gulvet eller svetter hjemme på stuegulvet.

Den beste treningen er den det blir noe av!

Og akkurat nå er det slik Line Victoria trener. Hun har som mål å trene minst 3 ganger i uka, men gjøre noe aktivt hver dag.

For den største utfordringen er helt klart dørstokken. Og den beste måten å bekjempe den på er handling! Slenger du deg på sofaen så blir dørstokken høyere. Jo oftere du derimot kommer deg over den, uavhengig av hva du gjør, jo lavere blir den.

Så akkurat nå jobber vi med å få inn en god treningsrutine, og få fysisk aktivitet til å være en naturlig del av hverdagen igjen. Noe som oppleves som positivt og som gir en god energi. Etterhvert kan det jo være at Line finner treningsformer hun har lyst til å bli bedre på eller setter seg et treningsmål som krever at man trener på en spesiell måte, men akkurat nå er det et godt kosthold og treningsglede som står for de gode resultatene!

https://www.instagram.com/p/BtjSOpfhPjp/

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

7. februar 2019 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Så inspirerende og motiverende å lese! Er det mulig å få veiledning og kostholdsgjennomgang med deg som PT via nett? Hvor mye koster evt en konsultasjon? Har sendt deg en mail angående dette, og det hadde vært så bra om det gikk!

Comments are closed.