LILLEGUTT HAR FÅTT NAVN!

4. juli 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Lillegutt har vært hans navn her på bloggen siden ja, jeg gikk gravid? Her hjemme har det vært alt fra fjompen, klumpen og Daniel sin favoritt – Frank…

Å velge navn er vanskelig altså! For det første så er det jo veldig mange å velge i mellom! Så skal det passe person, det skal kunne følge en livet igjennom (ikke bare når man er liten og søt) og i disse dager burde det kanskje kunne uttales på engelsk også! Og for oss var det også viktig at det hørtes bra ut på dansk.  Hvis man da tenker at man ønsker et navn som ikke er så populært så har man en liten utfordring!

Vi var veldig tidlig på navn som startet på M! Mathias, Max, Mikael var store favoritter, men vi fant liksom aldri navnet! Det var like før vi bare kastet favorittene våre i en hatt og trakk lodd!

Så en kveld satt Daniel oppe etter at jeg hadde lagt meg og lagde ennå en liste, og morningen etter lå listen øverst i innboksen min og jeg skummet fort over. Sånn i første øyekast var det de navnene vi syntes var mest aktuelle, men ett navn var nytt på listen!

Hvorfor hadde vi ikke tenkt på det før?!

Kanskje ikke så rart. For et kjapt googel søk fortalte meg at det kun er 700 personer som har dette som eneste fornavn i Norge.

Vi brukte noen dager for å smake litt på det, men vi ble kjapt enige om at den lille, blide, kula vår han er en Herman! 

Så nå er det registrert og offisielt! Helt uten problemer var det ikke. Det viste seg nemlig at Daniel sitt etternavn er beskytta. Men en telefon og ett skjema hos folkeregisteret fikset heldigvis det!

Hva synes du om navnet?

 

Stort Smil

Desiree

4. juli 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (35)

 1. Veldig fint navn. Har tvillingbarnebarn og den «yngste» er Herman. Har alltid likt det navnet, enkelt å fint!

 2. Så koselig! Vi fikk en sønn i fjor og han heter Herman <3 Gratulerer med en flott sønn!

 3. Kjempekoselig navn, så lenge siden jeg har hørt det. Gratulerer med en vakker gutt som får et flott navn ❤

 4. Hei!
  Så morsomt. Katten min fikk navnet Herman. Vi trodde vi hadde fått en hunkatt, men det viste seg at det var en hankatt. Dette var dagen hun/han skulle steriliseres/kastreres. Alt skjedde så fortJeg måtte skifte navn , for hun het egentlig HermineSå var det samme dag som Trumpf ble president….litt mye på engang. Da jeg sto der å skulle hente «klumpen», ja og jeg måtte bestemme meg kjapt på bakgrunn av chip i nakken og registrering, jada plumpet det ut « da får vi kalle han Herman». Han er fin og er en liten Herman.
  Herlig navn!!

 5. Gratulerer med lillegutt og et sterkt og flott nav han har fått og kos dere og ha en fantastisk fin sommer sammen og nyt tiden

 6. Hvis vi er så heldig å få en gutt til så skal navnet hans være Herman, etter bestefaren hans <3

 7. Herlig navn, kjenner flere gutter på min sønns alder (15 år) som heter det. De er flotte alle sammen.

 8. Fint navn, men jeg tror det er på vei inn. Her heter både naboen og tremenningen til vår baby som begge ble født i fjor det.

 9. Jeg synes Herman er et vakkert navn . Min bestefar bar det navnet og angrer litt på at jeg ikke ga min sønn det .

 10. For et fint navn! Vurderte det selv før det viste seg å være en jente i magen. 🙂

 11. Aldri tenkt noe over navnet, men da jeg leste det her fikk jeg gåsehud! Kanskje ikke akkurat på grunn av navnet, men hele settingen. Nydelig navn, som kler sjarmøren din <3

 12. Elsker Herman og det har i maaange år vært på navnelista helt til min lillegutt ble født for noen månder siden… han var virkelig ikke en Herman så min Herman kommer kanskje om noen år

 13. Herlig navn på en garantert herlig gutt ❤️ Viktigst av alt er at dere er fornøyde.

 14. Nydelig navn! Vår minste gutt heter også Herman Tok tre uker før vi fikk gitt han et navn, men det var et navn verdt å vente på!

 15. Veldig fint navn! Gutten vår som kom et par uker før deres heter også Herman:)

 16. Flott navn! Vi har en Herman på 3 år. En staut liten arbeidskar og skøyer!

 17. knall fint navn:) sto også på vår liste over navn, endte på simen her 🙂

 18. Vi har en liten Hermansen som han noen ganger blir kalt. Herman er ett super fint navn

 19. Har selv en gutt som heter Herman. Han blir 13 år til vinteren kjekt med et navn som man ikke møter så ofte, men som likevel ikke er så veldig unormalt.

 20. Artig å lese det du skrev. Ventet spent på hvilket navn dere havnet på og da jeg leste det måtte jeg smile. Har selv en liten gutt som heter Herman, oppkalt etter oldefar og farmor foreslo det. Veldig koselig <3

Comments are closed.