Lev sakte…

26. april 2013 | Uncategorized


[Alt-Text]


/skrevet i samarbeid meg Vichy/

 

Slow living er et uttrykk som virkelig  treffer meg i hjerterota. Vi vet det selv at livet er dyrbart og går alt for fort, men at vi allikevel har en lei tendens til å leve det fra oppgave til oppgave uten å være tilstede i det som faktisk skjer, ta det inn over oss, nyte det og sette pris på det. 

 

Jeg innbiller meg at jeg er god på å leve sakte, at jeg tar livet innover meg, nyter øyeblikkene, gjør gode valg for å skape det livet jeg har lyst til å leve. Men så klart har vi alle perioder hvor vi glemmer oss, og kanskje trenger en påminnelse. Lev sakte…

Samtidig som jeg er opptatt av å leve livet her og nå er jeg opptatt av at de valgene jeg gjør i dag vil påvirke det livet jeg lever i morgen, neste uke og neste år. Jeg er ikke redd for å bli eldre. Eldre er for meg synonymt med livserfaring og trygghet. Men jeg ønsker meg et langt liv og en god alderdom. Så jeg prøver å leve sakte, spise sunt, bevege meg, senke skuldrene, ta meg tid til å slappe av, nyte tid med de jeg er glad i. en tur i skogen, alle de store tingene og alle de små.

Kanskje en rar innleding til et innlegg hvor jeg ønsker å fortelle dere om Vichy sitt nye hudpleieprodukt – Slow Age. Men for meg er dette med rynker litt det samme som det med å eldres.

Jeg er ikke redd for å få rynker. De er en del av det å ha levd. Men jeg ønsker fremdeles en hud med glød og spenst. Tiden setter sine spor, men det gjør måten du lever livet ditt på også. Stress, dårlig kosthold og dårlig hudpleie fremskynder aldringsprosessen, samtidig som den etterlater huden tørr, livløs og gufsen. Vi kan kanskje ikke stoppe tiden, men vi kan leve sakte, vi kan ta vare på oss selv – på innsiden og utsiden. Det gjør Slow Age.

Slow Age er en veldig lett dagkrem. Ingrediensene baicalin og bifidus skal sammen med Vichy mineraliserende termalsk kildevann og SPF 25 sikre at huden umiddelbart blir tilført fuktighet. Nå er jeg ingen ekspert, men jeg vet at fuktighet er alfa og omega i hudpleie. Av egen erfaring kan jeg si at kremen trekker godt inn i huden, lukter nydelig og gir en fin glød til min hud, som allerede begynner å merke vinteren.

Du kan lese mer om kremen
HER

. Vichy sine produkter kjøper du på Apoteket.

 

Stort Smil

Desiree


26. april 2013 | Uncategorized