Lev en time lengre..

11. september 2013 | Uncategorized

Jeg er egentlig ingen morgenfugel, men jeg liker å stå opp tidlig. Forvirret?
Altså, ingen her i huset spretter ut av sengen, av seg selv, fult uthvilt klokken seks! Men, jeg liker å stå opp tidlig fordi jeg føler at jeg får mer ut av dagen.

Etter å ha presset en syk kropp gjennom to dager, og flere treningstimer på jobb, hadde jeg i dag bestemt meg for å flytte kontortiden min til fredag. Skuldrene måtte senkes, batteriet er snart flatt!

Overraskelsen var derfor stor da jeg våknet helt av meg selv klokken seks!
Snufsen var der, kroppen har hatt det bedre, men jeg følte meg uthvilt.

Etter å ha tatt livet litt med ro fant jeg ut at jeg ville ha hjemmebakte rundstykker til frokost. Som sagt så gjort.

Masse grovt mel, mager kesam og gresskarfrø.
Oppskrift kommer senere i dag.

Ferdig bakt, spis og avslappet før klokken ni! Det skjer ikke for ofte!

Etter litt frem og tilbake med meg selv bestemte jeg meg tilslutt for å tusle bort til nærmeste treningssenter. Det er alt for lenge siden jeg har postet noen videoer her, og når jeg ikke akkurat er i form til å trene kunne jeg i det minste filme noen øvelser til dere.

Ferdig bakt, spist, avslappet, «trent» og blogget før klokken tolv! Det skjer aldri!

Ha en flott dag alle sammen!
Her skal resten av dagen brukes på soffaen så jeg er klar til jobb i kveld ??


11. september 2013 | Uncategorized

Kommentarer (2)

Comments are closed.