Lettpanert Torsk med mangosalat

8. januar 2014 | Uncategorized


/Skrevet i samarbeid med Findus/

 

Vi har nå kommet til min siste oppskrift for Findus i denne omgang. Jeg må få lov til å se at det har vært veldig spennende både for meg og de jeg deler middagsbord med. Det er utrolig hvor mye godt man kan trylle frem om produktene er gode og man tørr å tenke litt utenfor boksen. Fisken er bare nydelig! Lettpanert med lite mettet fett og 70% fisk. Og som sagt, når det kommer til tilbehøret må du bare tørre! Det er så mye mer i denne matverdenen enn kokte gulrøtter og brokkoli!

Flere spennende oppskrifter fra Findus finner du


HER


 


Til 2 personer trenger du:

1 pakke Findus Lettpanert torsk

 

1 mango

1 avokado

1 tomat

Litt frisk basilikum

 


Slik gjør du:

  1. Tilbered fisken som anvist på pakken
  2. Kutt opp mango, avokado, tomat og basilikum
  3. Bland godt og server

Det er helt klart ikke siste gang vi spiser dette til middag!

Summen av små, sunne grep vi kan gjøre i hverdagen blir ofte større enn du tror. Jeg håper i alle fall at dette samarbeidet har vist deg at en sunn fiskemiddag kan gjøres både enkel, billig og spennende. Inne på Findus sine konkurranse sider


HERhar du fremdeles muligheten til å stikke av med PT timer til en verdi av 9000 kroner! Ved å dele dine små, sunne hverdagstips. 


Stort smil


Desiree


8. januar 2014 | Uncategorized

Kommentarer (6)

  1. Dette synes jeg var velfunderte, oppnåelige og verdifulle mål. Gjør veldig godt å se at noen som er så opptatt av trening og helse også vier sine nærmeste tid. Det likte jeg 🙂 Mitt mål for januar er å finne ut av hva mitt mål for 2014 er både hva gjelder trening, jobb med mer. Ha en strålende dag 🙂

  2. Knutsens Verden: Jeg synes nå at det å ta vare på de man er glad i, og det å ha en velfungerende hverdag er en veldig viktig del av det å ha god helse 🙂 Lykke til med nye mål! 🙂

Comments are closed.