/Skrevet i samarbeid med Findus/
Da jeg ble enige om å gjøre denne kampanjen sammen med Findus var planen å ha fokus på hvordan man som travel kvinne kan bruke Findus sin Lettpanerte Torsk som en kjapt, sunt og billig middagsaltenativ. Det var også tanken bak denne oppskriften, men når den sto ferdig på bordet slo det meg at dette faktisk var en av Vildes favoritter når hun var mindre. Mosen blir nemlig litt søt på smak, på grunn av ertene, og deilig kremete på grunn av avokadoen. En helt genial måte å lure grønne saker i familien! Og hvilke barn liker ikke panert fisk?! Da er det jo ekstra pluss i boka at denne retten inneholder 70% fisk, lite salt og lite mettet fett.
Til 2 personer trenger du:
1 pakke Findus Lettpanert Torsk
1 brokkoli
1 avokado
100 gram frosne erter
Litt salt og pepper
Slik gjør du:
- Tilbered fisken som anvist på pakka
- Kok brokkolien mør i litt saltet vann
- Ha ertene i mot slutten av koketiden
- Hell av alt vannet og mos erter, brokkoli og avokado til mos med en stavmikser
- Smak til med salt
Enklere kan det nesten ikke bli!
Flere spennende oppskrifter med Lettpanert Torsk finner du
HER
Konkurransen hvor du kan vinne timer med personlig trener går fremdeles inne på Findus sine konkurranse sider
HER
. Alt du trenger å gjør for å vinner er å dele et av dine sunne tips! Morsomt! Konkurransen avsluttes 20. november. Vinner trekkes uka etter.
Stort Smil
Desiree
Hei 🙂 hvor mange kalorier er det ca i denne? Mvh madelen
Der veldig godt ut! 🙂