Adams matkasse

Lett å leve sunt – Med Adams Matkasse

5. februar 2017 | Livsstil

/annonse/

Hvis jeg teller på fingrene så er dette fjerde gang jeg har et samarbeid med Adams Matkasse, og det er en like stor glede vær eneste gang!

Jeg husker fremdeles første gangen! Hvor imponert jeg var over kvaliteten på råvarene, porsjons størrelsene og den fine variasjonen i Ukes menyen. Forventningene mine til disse matkassene har siden den gang vært høye, og Adams Matkasse skuffer aldri.

Grønnsakene er mange og friske, kjøtt og fisk er ofte kortreist, tørrvarer og hermetikk er fra kjente merker med god kvalitet! Du får rett og slett bra mat!

Adams Matkasse

Frukt og Grønt

Adams Sunn&Lett- kasse gjør det lett å lage sunne middager til hele familien. Kassen inneholder mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt. Sammen med oppskriftene får du også anbefalt porsjons beskrivelse for deg som har lyst til å gå ned i vekt. Lett!

Nå vet jeg ikke om det er tilfeldig, men jeg synes alltid at kassene har en fin variasjon mellom tradisjonell middager og mer eksotiske retter.

Bakt laks med poteter, grønnsaker, agurksalat og rømme? Eller en eksotisk vegetargryte?

Enkel vegetargryte

Adams Sunn&Lett kasse har alltid ett kjøtt-fritt alternativ. Visste du at om du går over til å spise en vegetar middag i uka så reduserer du ditt CO2 utslipp med 170 kg i året!? Hvis alle nordmenn gjør dette tilsvarer det utslippet til 360.000 biler!

I januar lanserte Adams Matkasse flere nyheter:

Ekspress Familie

Adams Vinterkos

Ekspress for to

Spennende! Jeg har aldri prøvd noen andre enn Sunn&Lett kassen, men den som heter Vinterkos frister virkelig! Det er en kasse du kan bestille i tillegg til en annen matkasse. Du vil da få med et utvalg av produkter som passer perfekt til koselige vinterkvelder! Produktene er av svært høy kvalitet, og passer perfekt til å nyte selv, eller å gi bort til familie og venner.

Har du lyst til å teste en valgfri kasse fra Adams Matkasse kan du bruke rabattkoden BLOGG_FITFOCUSE. Den gir deg halv pris på din første kasse.

5. februar 2017 | Livsstil