Let’s wrap it up.

10. juni 2014 | Ernæring

Wraps er en enkel måte å gjøre raske grønnsaker til er litt mer spennende måltid.
Kutt opp det du har tilgjenglig, miks det sammen med litt kylling, laks eller biff, litt god ost, en mager dressing og vips.

Dagens valg falt på hjertesalat, rødløk, paprika, tomat, avokado, mais, Mozzarella og pestomarinert kylling.

Masse vitaminer, masse gode smaker og masse proteiner.

Hvordan ser din favorittwrap ut?

– Desiree


#oppskrift


#kosthold


#lowfat


#sunt


10. juni 2014 | Ernæring

Kommentarer (14)

  1. Andrea Ramstad Aatlo: Nesten litt for godt;p ble noen munnfuller over mett mage 😉

  2. Sølvi: du kan velge selv, men du må følge retningslinjene i planen som sier 150 gram Proteinkilde 🙂

  3. har du ett bedre alternativ enn spelt lumper til wraps ? Jeg er så lei de! haha! og så ønsker jeg ikke bruke grove tacolefser heller, for jeg følte det gikk utover vekt tapet mitt. Men jeg er superfornøyd med opplegget ditt! Jeg har i to uker nå gått utifra din plan, men laget min egen vri på den. Bruker for det meste middags oppskriftene dine, åsså blir resten av måltidene litt lakt opp til hva tid jeg har. Men jeg spiser ca det samme, men i fjrskjellig rekkefølge. Du er rå asså! Motiverende, og kjempeflink med oppskrifter, og gir gode tilbakemeldinger om det er noe. Jeg begynte på 96,5 to to uker siden, har trent 3-5 ganger i uka. Idag veide jeg 92,1! Tusen takk! Digger deg! Du ønsket bloggen min for to uker siden, men jeg lovet deg den etterhvert. Så her er den! Bilder av kroppen blir tatt i morgen. Håper det er noe forskjell! Hehe! God helg!

  4. nathalie: gratulere med knall resultater, så utrolig moro! Da virker tydeligvis din egen vri veldig bra 🙂 på den nye ukeplanen finner du ikke speltlompe wraps 😉 Ha en flott helg, og takk for skryten #stortsmil <3 det varmer virkelig!

  5. Dette så snaddert ut! Blir dagens middag 🙂 Kjøper du pestomarinert kylling ferdig i butikken i kjøledisken? Eller lager du pestoen selv? 🙂

  6. Jeg prøver på nytt! Trur ikke kommentaren min kom opp :S men spm mitt var: kjøper du ferdig pestomarinerte kyllingfileet i kjøledisken, eller har du laget pestoen selv? 🙂 dette så virkelig snaddert ut, så dette blir dagens middag! 🙂

Comments are closed.