LEGGES BLOGGEN NED?

Reklame 26. juli 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris.

 

Dette spørsmålet har dukket opp flere ganger det siste halve året. Og jeg skal ærlig innrømme at det ikke bare er dere som har stilt meg det spørsmålet, jeg har stilt meg det selv flere ganger.

Jeg startet denne bloggen fordi jeg ønsket å lage en platform som kunne dele trening og sunne oppskrifter for folk flest. Et sted jeg kunne dele kunnskap om kropp og helse, fri for fancy trender og halve fakta.

Populæriteten til denne bloggen har gitt meg muligheter jeg ellers bare kunne drømt om. Hey, jeg drømte ikke om dem en gang, så fjerne var de. Og i dag sitter jeg her altså med to bestselgende bøker, min tredje bok kommer ut i begynnelsen av august. En app som er lastet ned over 10.000 ganger siden januar 2020, og en online medlemsportal.

Men mye har endret seg innen sosiale medier siden jeg først startet for 6 år siden, og stadig flere velger å legge ned bloggene sine til fordel for Instagram og Youtube.

Hva gjør jeg?

Jeg er ikke en blogger. Jeg er personlig trener og ernæringsveileder. Det har vært yrke mitt de siste 15 årene. Det er ikke bare det jeg lever av, men lever for. Jeg elsker yrke mitt!

Sosiale medier har etterhvert blitt en veldig stor del av min arbeidshverdag, både blogg, instagram og Facebook. Men det er fremdeles ikke det jeg bruker mest tid på. Jeg bruker mest tid på jobben min! Og selv om jeg ikke har tenkt til å legge ned desireeandersen.no, kan jeg si at det kommer til å skje endringer. Men jeg tror faktisk at det kommer til å bli til det bedre for deg som bruker det jeg legger ut som verktøyer og inspirasjon til en sunnere og sprekere hverdag 😉

Så kan jeg ikke si mer om den saken – ennå!

Hvis du vil sikre deg min nyeste bok til en ekstra hyggelig pris, så har Norli fremdeles redusert pris til deg som forhåndsbestiller! Det er bare å klikke seg inn HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 26. juli 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen