Disse tar 10 minutter å lage og bruker du samme grunnoppskriften som meg så koster disse 7 kroner per fiskekake!
Du kan egentlig bruke det du ønsker av fisk, men akkurat fiskekaker synes jeg smaker best med en lys fisk.
Til 3 fiskekaker trenger du:
1 boks tunfisk i vann eller 125 gram annen fersk fisk fisk
(skeptisk til smak av tunfisk? De smaker ikke et snev av det)
1 helt egg
3 ss mandelmel eller fibramel
Til smak:
Jeg har i dag brukt 2 ss revet cheddar og noen blader fersk basilikum.
Du kan bruke det du ønsker av krydder og urter. Noen forslag:
- Vårløk og pepper
- Karri
- Lime og chilli
- Gurkemeie
Er andre gjengangere hos oss.
Tunfisk er ganske salt i smaken, så jeg bruker aldri dette i denne oppskriften.
Slik gjør du:
Putt alt i en bolle og mos til farse med en stavmikser.
Form fiskekakene og stek i olje
Hva serverer man egentlig til fiskekaker?
Hos oss ble det i allefall salat, råkost, litt grovt brød og en klatt rømme.
Så enkelt må det bare være noen travle ettermiddager.
– Desiree