LCHQ: Fiskekaker med basilikum og cheddar.

5. februar 2015 | Middag

Disse tar 10 minutter å lage og bruker du samme grunnoppskriften som meg så  koster disse 7 kroner per fiskekake!

 Du kan egentlig bruke det du ønsker av fisk, men akkurat fiskekaker synes jeg smaker best med en lys fisk.

 


Til 3 fiskekaker trenger du:

1 boks tunfisk i vann eller 125 gram annen fersk fisk fisk


(skeptisk til smak av tunfisk? De smaker ikke et snev av det)

1 helt egg

3 ss mandelmel eller fibramel


Til smak:

Jeg har i dag brukt 2 ss revet cheddar og noen blader fersk basilikum.

Du kan bruke det du ønsker av krydder og urter. Noen forslag:

  • Vårløk og pepper
  • Karri
  • Lime og chilli
  • Gurkemeie

Er andre gjengangere hos oss.

Tunfisk er ganske salt i smaken, så jeg bruker aldri dette i denne oppskriften.


Slik gjør du:

Putt alt i en bolle og mos til farse med en stavmikser.

 

Form fiskekakene og stek i olje

 

Hva serverer man egentlig til fiskekaker?

 

Hos oss ble det i allefall salat, råkost, litt grovt brød og en klatt rømme.

Så enkelt må det bare være noen travle ettermiddager.

 

– Desiree


5. februar 2015 | Middag