LcHf; WoopiePies med peacan nøtter og kremostfyll

29. september 2015 | Godis og kaker


/inneholder affiliatelinker/både 

Woopie pies er vel ikke akkuart kjempe kjent i Norge, men det har jeg tenkt til å gjøre noe med nå! Variasjonsmulighetene er uendelige, og det er kjempe enkelt å lage disse  både lavkarbo, glutenfri og så klart sukkerfri.

Første variant ut er innspirert av høsten. Bunn smaker pecannøtter og er spicet opp med kanel og kardemomme. Kremen er en klassisk kremost, uten sukker.



Til 2 store eller 4 små trenger du:

 

1 dl pecansmør
HER

2 ss fiber sirup gold
HER

1 eggehvite

1 ts bakepulver

1/2 ts kanel

1/2 ts kardemomme

 

Fyll

1/2 boks kremost

2-3 ss sukrinmelis
HER

 

Slik gjør du:

 

Røt sammen alle ingrediensene til bunnene.

Fordel røra utover et bakepapri og stek på 180 grader – varmluft- i 8 minutter.

Avkjøl.

 

Rør sammen kremen og fordel fyllet på bunnene.

 

Disse er kjempe gode og skikkelig mektige. Selv en kakemoms som meg orket bare en halv av de store!

 

Nå skal vi ut å nyte det fine høstværet i noen timer før denne damen skal på senvakt.

 

Stort Smil

Desiree


29. september 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (10)

  1. Dette høyrdes kjempegodt ut – og skal prøvast 🙂 . Tusen takk for ein utruleg flott blogg. Den er definitivt blitt ein av mine favorittar – gode og inspirerande tips til både trening og kosthald!

  2. Denne må prøves, som mange av de andre oppskriftene dine, Har stor suksess for tiden, med gode middager og snacks….. 🙂 LENKEFEIL på pecansmør og fibersirup, kommer til Xlife.

Comments are closed.