/inneholder affiliatelinker/både
Woopie pies er vel ikke akkuart kjempe kjent i Norge, men det har jeg tenkt til å gjøre noe med nå! Variasjonsmulighetene er uendelige, og det er kjempe enkelt å lage disse både lavkarbo, glutenfri og så klart sukkerfri.
Første variant ut er innspirert av høsten. Bunn smaker pecannøtter og er spicet opp med kanel og kardemomme. Kremen er en klassisk kremost, uten sukker.
Til 2 store eller 4 små trenger du:
1 dl pecansmør
HER
2 ss fiber sirup gold
HER
1 eggehvite
1 ts bakepulver
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
Fyll
1/2 boks kremost
2-3 ss sukrinmelis
HER
Slik gjør du:
Røt sammen alle ingrediensene til bunnene.
Fordel røra utover et bakepapri og stek på 180 grader – varmluft- i 8 minutter.
Avkjøl.
Rør sammen kremen og fordel fyllet på bunnene.
Disse er kjempe gode og skikkelig mektige. Selv en kakemoms som meg orket bare en halv av de store!
Nå skal vi ut å nyte det fine høstværet i noen timer før denne damen skal på senvakt.
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.