Første gang jeg lagde disse hadde jeg en eller annen ide om at det skulle bli en form for skolebrød eller en vaniljebolle. Men resultatet ble heller en tynn, sprø og søt «bolle» med deilig vaniljefyll – akkurat som winerbrød.
Disse kokkelerte jeg inne på Snapchat kontoen Kostholdsdamene i dag, og planen var egentlig ikke å legge dem på bloggen. Dere vet, mørkt ute = dårlige bilder, men det var så mange som spurte so here goes!
Vi tar vaniljekremen først, siden den er det eneste som tar tid, men veldig lite!
Du trenger
1 poser Eldorado sukkerfri vaniljesaus
Melk/fløte
Tilbered den som vaniljekrem etter anvisning på posen.
Sett i kjøleskapet.
Så til winerdrødet:
4 eggeplommer + 4 eggehviter
1 ts bakepulver
100 gram kremost
1 pose eldorado sukkerfri vanilje saus i pulver form
Slik gjør du:
- sett ovnen på 160 grader varmluft
- Visp sammen eggeplommer, kremost og vaniljesauspulver
- Visp eggehvitene helt stive med bakepulveret
- Vend så den gule røren inn i hviten – forsiktig
- Fordel røren utover et bakepapir, ca 2 ss per klatt
- Ha så en god ss vanilje krem i midten av hvert winerbrød.
- Stekes midt i ovnen i 27-30 minutter
Mine fikk litt sukrinmelis på toppen. Perfekt til en kopp te når man må sitte å jobbe en fredags kveld!
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Trine: Det står i oppskriften at du trenger to 🙂
linda: Er så mye lover og regler rundt det å vise produkter. Lettere å la være 😉 naturelle – helt vanlig 🙂
Hvor mange fikk du? 🙂
M: Glemte å telle, og spiste dem så fort 😉 men tror 10!
Kan de lages uten varmluft? Varmlufta på komfyren min har sluttet å fungere…….
Nina: tror de blir litt flate, men prov med over under varme på 170 grader 🙂
Tusen takk for tips! Så deilig 😀
Hei! Hvilke butikker selger sukkerfri vaniljesaus?
Renate: Spar, Coop, ICA, Meny i alle fall 🙂