Ikke alle dager er bra, men det er noe bra i hver dag.
Det som var bra i går var å komme hjem til en god klem og ferdig middag…
Middagen vet jeg det er mange som har ønsket seg oppskrift på. Den har nemlig hvert en stor favoritt blant deltagerene på FIT på 30 dager.
Verdens beste, og enkleste, fiskegrateng. Lowcarbstyle.
Til 4 pers trenger du:
500gram valgfri fiskefillet. Jeg liker å blande laks og torsk.
1 purre
2 gulrøtter
2 fedd hvitløk
1 rød paprika.
2 bokser kremost med kryddersmak
1 boks creme fraise
Revet ost
Slik gjør du:
Hakk og stek alle grønnsakene møre.
Legg dem så i en ildfast form.
Legg fisken over og fordel kremost over.
Hell så over creme fraise og bland det hele.
Strø over ost og stekes på 220 grader i 30 minutter.
Sett den gjerne litt under grillen mot slutten av steketiden.
Serveres med grønn salat. NAM!
Satser på at dagen i dag blir noen hakk bedre enn gårsdagens! Utsiktene er der i allefall.
Ønsker du å stemme meg frem i Vixen BloggAwards kan du gjøre det
HER
Stort Smil
Desiree
Så jo ut som lasanje nærmest! ååå, virker super god <3
Nam! Denne skal testes ut til familien 🙂 Ønsker deg en super dag! 🙂
Hei! Lurer på om det er mulig å bytte ut kremosten og creme fraish med laktosefri philadelphiaost og laktosefri rømme/kesam for eksempel? 🙂
Camilla: Ja 🙂
hei, har man revet ost i tillegg til kremost på toppen?
Ann: Hvisman vil 🙂
Takk for veldig bra blogg 🙂 Hvilke smaker har du på kremosten, som barna dine liker? Tror du det går det ann å bruke philadelphia light?
Frida: vi bruker både krydder og urtesmak 🙂 du kan bruke det 🙂
Lise: 🙂