LcHf Twixsjokolade; fri for sukker, gluten, egg og melk

27. september 2016 | Godis og kaker

Når du kikker inn i kjøleskapet og innser at du har alt du trenger for å lage verdens beste karamellsjokolade! Ja da gjør du det! 

 

Du trenger


Til bunn:

2 dl mandler blendet til mandelmel

40 gram smeltet smør

2 ss fibersirup gold 

1 krm salt


Slik gjør du:


  1. Smelt smør og rør sammen alle ingrediensene

  2. Stekes på over og undervarme 175 grader i 15 minutter


Til Karamellfyll:

2 dl fløte, soyafløte eller vikingmelk

20 gram smør

4 ss fiber sirup gold


Slik gjør du:


  1. Ha alt over i en kjele.

  2. Kok på medium varme, under omrøring i 30 minutter.

  3. Hell karamellen over bunn og sett til avkjøling i kjøleskapet.

TIPS: Denne prosessen kan gjøres i micro, men jeg har ikke prøvd det selv. Full guffe i 10 minutter.


BYTTELISTE:


Mandler kan byttes ut med samme mengde havregryn for de med nøtteallergi.


Fibersirup gold kan byttes ut med sukrin gold


Smeltet, mørk sjokolade til toppen.

 


Lyst til å se meg lage dette steg for steg?


Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse

 


Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 


27. september 2016 | Godis og kaker

Comments are closed.