Når du kikker inn i kjøleskapet og innser at du har alt du trenger for å lage verdens beste karamellsjokolade! Ja da gjør du det!
Du trenger
Til bunn:
2 dl mandler blendet til mandelmel
40 gram smeltet smør
2 ss fibersirup gold
1 krm salt
Slik gjør du:
-
Smelt smør og rør sammen alle ingrediensene -
Stekes på over og undervarme 175 grader i 15 minutter
Til Karamellfyll:
2 dl fløte, soyafløte eller vikingmelk
20 gram smør
4 ss fiber sirup gold
Slik gjør du:
-
Ha alt over i en kjele. -
Kok på medium varme, under omrøring i 30 minutter. -
Hell karamellen over bunn og sett til avkjøling i kjøleskapet.
TIPS: Denne prosessen kan gjøres i micro, men jeg har ikke prøvd det selv. Full guffe i 10 minutter.
BYTTELISTE:
Mandler kan byttes ut med samme mengde havregryn for de med nøtteallergi.
Fibersirup gold kan byttes ut med sukrin gold
Smeltet, mørk sjokolade til toppen.
Lyst til å se meg lage dette steg for steg?
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse
Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.