Hos oss ble det en aldri så liten tacotirsdag i går, men med en liten vri.
Til 4 personer trenger du:
En pakke valgfri kjøttdeig.
1 ss tacokrydder.
2 boks hakkede tomater.
Ost
Ønsket topping:
Vi brukte løk, mais og oliven.
Bland krydderet inn i deigen og press så kjøttdeigen ut i en ildfast form.
Stek bunn i stekeovnen på 220 grader i 10 minutter.
Ta bunn ut.
Bre over tomater og ost.
Topp med ønsket fyll.
Sett det hele inn igjen i 10 nye minutter, gjerne med grillen på de siste minuttene.
Serveres med avokado, rømme og grønn salat.
Pst: passer godt i matboksen dagen derpå også.
– Desiree
Åh det så kjempegodt ut! Den skal jeg teste ut idag til middag 🙂 Takk for tipset! Ha en fin dag.
Annika: ha en nydelig dag 🙂
Så lurt å bare bruke kjøttet som bunn! 🙂 Dette skal prøves! Med samme jeg kommenterer… DU har ikke noen fantasifulle oppskrifter som inneholder vannmelon eller melon? Jeg er over snittet glad i melon. Både sunt, godt og søtt! 🙂
Silje: Vet du 🙂 Det kommer en vannmelon shake en av dagene 🙂 Skikkelig nammis! 🙂
Er det purreløk som er brukt på toppingen her? 🙂 det så ikke ut som vanlig løk
Christina: vårløk 🙂
Er fetaost LcHf vennlig ? Kan fetaost brukes som topping , tenker generelt sett , bruker alt for mye ost !