Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker!
I denne middagen alene får du faktisk i deg hele dagsbehovet for frukt og grønt, pluss litt til! I tillegg er den proteinrik og like god til kald lunsj dagen derpå!
Bruk det du har av grønnsaksrester i kjøleskapet.
Per person trenger du:
1/2 blokmålhode
1 egg
150 gram magert kjøtt
Krydder
Valgfri grønnsaker.
Jeg har brukt rødløk, gullrøtter, paprika og erter.
Slik gjør du:
Riv blomkålen på et rivjern og sett til side.
Stek kjøttet og så grønnsaker. Sett til side.
Ha så blomkålen over i en tørr panne. Varm det lett. Slå så over et vispet egg og rør dette inn.
Vend sammen med kjøtt og grønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus <3
Skeptisk til blomkål?
Don´t be!
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.