LcHf spinatwrap; fri for gluten, melk og nøtter

28. april 2016 | Matpakka

 

Å finne spennende alternativer til frokost og middag synes jeg er kjempe lett, men lunsj har jeg alltid sliti litt med. Det er også gunnen til at denne kategorien er mindre på bloggen enn alle de andre. Men jeg tester stadig ut nye alternativer. For meg så er det viktig at en lunsj er lett å få med seg, at den smaker godt også når den blir laget kvelden før eller at den kan smelles sammen såpass kjapt at man rekker å lage den om morraen. Denne oppfyller alle krav.

 

Til en stor wrap trenger du:

1 helt egg + 2 eggehviter (frys eggeplommene  og bruk til vaniljesaus, vaniljekrem eller eggerøre)

1 krum salt

Ønsket krydder

1 krum bakepulver

2 never spinat

2 ts olje til steking

 

Slik gjør du:

Blend alle ingrediensene til du har en grønn, tynn røre.

Varm opp en god teflonpanne med litt olje. Pass på at du har olje på hele pannen. Hell i røra.

NB: Jeg steker min kun på en side. Etterhvert vil du se at toppen begynner å boble. Hele wrappen blir etter noen minutter fats, men toppen forblir litt fuktig.

Hell wrappen over på en tallerken. Har du tid så la den avkjøle seg litt før du tar på det du liker av salat, grønnsaker og pålegg.

 

Smil 

Desiree

 

 

Noater:


#lchf


#wrap


#lavkarbo


#glutenfri


#matpakke


#matpakketips


28. april 2016 | Matpakka

Kommentarer (13)

  1. Grete Øksnes: Pga av kaloriene 🙂 Hvis det ikke er noe du trenger å ta hensyn til så bruk 2 hele egg 🙂

  2. Har blitt veldig inspirert av oppskriftene dine, har ikke prøvd så mange ut enda, men skal begynne 🙂 disse her ser gode ut, anbefaler du å bruke fersk spinat eller det mulig å bruke fryst?

  3. Fryser du ned eggeplommene enkeltvis? Putter de i en pose eller noe slikt?Vet du hvor lenge de holder seg i fryseren før de må brukes?

Comments are closed.