I min bok skal en Sjokoladepraliner
ha litt
bitemotstand, men samtidig ha en myyyyk følelse på tunga.
Mmmmmmmm.
De fleste av mine oppskrifter er kastet sammen på 1-2-3 , men denne krever litt tid i kjøleskapet, nettopp for å få denne herlige konsistensen. Men jeg lover at det er verdt å vente på!
Lite karbohydrater og sunt fett.
Du trenger:
100 gram sukkerfri sjokolade
1 ss kakao
2 ss cocosa eller annen olje
1 liten avokado (veldig moden)
Slik gjør du:
Mos avokadoen med stavmikser eller blender. Viktig at det ikke er noen klumper!
Tilsett smeltet cocosa og kakao.
Kjør sammen.
Tilsett smeltet sjokolade
Kjør sammen til massen er helt jevn.
Sett det hele i kjøleskapet i 30 minutter. Rør gjerne litt underveis hvis du har tid.
Formes til små kuler og inn i kjøleskapet i nye 30 minutter.
Gi kulene en ny omgang rulling. Trykk dem godt sammen så de blir skikkelig kompakte!
Inn i kjøleskapet til de skal serveres.
Rull dem gjerne i kakao om du ønsker det. Jeg personlig synes de smaker best som de er.
– Desiree
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter i gartis appen Bloglovin
HER
Hvor får du tak i sukkerfrie sjokolade evt navn ?
Rita: på vanlig matbutikk 🙂
hvor mye kcal er det i en hel oppskrift, ca ?
Navn Mari R, E: aner ikke 🙂