Da er vi oppe i fem sunne slag til jul <3
Bakte smultringer
Kokosflarn
Romkuler
Sara Bernard. Du finner de
HER
Og nå seig kransekake, LcHf style.
Jeg har laget sukkerfri versjoner av denne tidligere, men denne gangen har jeg brukt fibersirup, og det løftet disse til et helt nytt nivå. NAM!
Du trenger:
200 gram mandelmel (jeg synes de smaker best når man ikke bruker fettredusert)
1 eggehvite
8 ss fibersirup clear
4 ss sukrin gold
Slik gjør du:
Alt blandes til en seig mandelmasse.
Form deigen ut i 8 pølser.
Stekes på 200 grader i 10 minutter.
Med en gang de kommer ut deler du dem i to eller tre biter.
Mine er dyppet i litt mørk sjokolade og pyntet med frysetørket solbær.
Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER
<3
Jeg mistenker at det blir fort tomt for disse!
BlunkeSmil
Desiree
Notater:
#bakeutensukker
#sukkerfri
#funksjonellmat
#lavkarbo
#lchf
#lesscarbs
#glutenfritt
#laktosefritt
#jul
#julekos
#søttogsunt
Dette så kjempe godt ut, dette skal jeg prøve ut 🙂
Lisa Rorvik: Takk 🙂
Hva er fibersirup? Og hvor kjøper du den?
Kamilla: Helsekost og nettet 🙂
Smaker gold og clear veldig forskjellig..? Har bare gold..
Kjersti: går nok fint i denne oppskriften 🙂