LCHF RUNDSTYKKER | med gulrot og squash

24. juli 2018 | Boller & Brød

For noen år siden lagde jeg disse rundstykkene på bloggen. De ble fort populære og ble med på flere runder med FIT PÅ 30 DAGER. Nå holder jeg på å sette sammen neste runde av gratisprogrammet, og som vanlig skal det masse nye oppskrifter med!

Om disse kommer på planen har jeg ikke helt bestemt meg for ennå. Gode ble de i allefall!

TIL 8 STYKKER TRENGER DU:

Ingredienser

  • 1 squash
  • 2 gulrøtter
  • 2 egg + 1 ekstra eggehvite
  • 1 dl cottage cheese*
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl chiafrø
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl gresskarfrø

*kan byttes ut med laktosefri kesam om du ikke tåler laktose

Fremgangsmåte

  1. Tiv squash og gulrøtter på et rivjern. Rør inn egg og cottage cheese. Hvis ikke du liker klumpene fra cottage cheesen kan du blende egg og cottage cheese først.
  2. Tilsett frø, salt og bakepulver.
  3. Sett røren i kjøleskapet i minst 2 timer.
  4. Sett ovnen på 180 grader.
  5. Form 8 rundstykker og legg den på et kledd bakebrett.
  6. Stekes i 30 minutter.
  7. Oppbevares i kjøleskapet

Kan fin fryses.

Tips: del de i to og varm opp i brødristeren!

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

24. juli 2018 | Boller & Brød