Lchf; Risotto med sopp og bacon

14. august 2015 | Middag

/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/

 

Noen lurer kanskje på hvorfor det er så mye lavkarbo i min hverdag.

Sverger jeg til det selv?

Er det min filosofi?

Mener jeg karbohydrater er fetendes?

 

 

 

 

Svaret er nei, nei og nei.

 

Svaret har dere her

Vilde

 

Datteren min på 7 år har diabetes type 1.

I dag kan man med denne sykdommen spise som alle andre, men konsekvensen er at man må sette insulinsprøyter i magen. En liten utfordring hun tar på strak arm!

Men det er alltid kjekt å kunne slippe.

Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg.

 

Til 1 person trenger du:

1/2 liten selerirot

2 store sopper

1/2 gul løk

50 gram bacon

1 ss revet parmesan

 

Slik gjør du:

 

Riv seleriroten på et rivjern. Sett til siden.

 

Kutt bacon, løk og sopp i terninger.

Stek først bacon i en tørr panne.

Ta bacon ut. Stek sopp og løk i baconfetter. Ta alt ut.

Stek seleriroten på pannen, tilsett sopp, løk og bacon.

Strø over parmesan og annrett det hele på en tallerken.

 

 

Utrolig godt og utrolig mettendes!

 

 

Stort Smil

 

Desiree


14. august 2015 | Middag