Lchf; Ricottapletter.

13. april 2015 | Frokost

Denne uka kommer til å bli mer enn hektisk. Ved sidenav jobb, blogging, nye og gamle PT kunder skal det skvises inn en Oslotur, en fotoshoot, et spennende møte og forberedelse til helgens Søt uten sukker kurs.

Phu, just hold on for the wild ride sier jeg bare!

 

For å ikke havne helt bakpå med bloggingen har jeg brukt deler av helgen på kjøkkenet for å gjøre klart innlegg til dere. Fem nye oppskrifter og en veldig mett Desiree ble resultatet.

 

 

Først ut er disse ricottaplettene. De er uten søtning, og passer derfor til både søt og salt tilbehør.

Du trenger

200 g ricotta

3 egg

3 ss mandelmel (eller annet grovt mel)

1 knipe salt

1/2 ts kardemomme

 

Slik gjør du:

 

Miks sammen ost og egg først.

Tilsett retsen og rør godt.

 

Dette gor 8-10 pletter. Du burde ikke steke dem for store eller for tykke. Jeg brukte 2 ss per plett og de er knapt nok tykkere enn en vanlig pannekake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her servert med yacoonsirup, men disse er også gode til tomatsuppen, egg og bacon, mager kesam og bær eller litt syltetøy.

 

– Desiree

 


13. april 2015 | Frokost

Kommentarer (12)

  1. Hei! Jeg mener å ha lest på bloggen din hva du pleier å handle av «sunne» ting i Sverige? Jeg bor nære grensa og er rett som det er over for å gjøre storinnkjøp, men usikker på hva som er billig av ting du bruker i menyene dine? F eks sukrin, mandelmel etc. Ting som du bruker mye, og som du vet er billigere i Sverige.Takknemlig for svar 🙂

  2. May-Kristin Berg Tangen: mandelmel, chiafrø, superbær, frø og type rawfood er billigere 🙂

  3. Therese: kan brukes som tilbehør, frokost, kveldskos osv. Jeg vil si 2 til snack/kvelds/tilbehør. 3-4 som frokost 🙂

  4. Hjelp! Se setter seg bare fast i pannen.. Jeg har brukt cottage chese og har most den godt. Hva gjør jeg feil?

Comments are closed.