Lchf; Ricottapletter.

13. april 2015 | Frokost

Denne uka kommer til å bli mer enn hektisk. Ved sidenav jobb, blogging, nye og gamle PT kunder skal det skvises inn en Oslotur, en fotoshoot, et spennende møte og forberedelse til helgens Søt uten sukker kurs.

Phu, just hold on for the wild ride sier jeg bare!

 

For å ikke havne helt bakpå med bloggingen har jeg brukt deler av helgen på kjøkkenet for å gjøre klart innlegg til dere. Fem nye oppskrifter og en veldig mett Desiree ble resultatet.

 

 

Først ut er disse ricottaplettene. De er uten søtning, og passer derfor til både søt og salt tilbehør.

Du trenger

200 g ricotta

3 egg

3 ss mandelmel (eller annet grovt mel)

1 knipe salt

1/2 ts kardemomme

 

Slik gjør du:

 

Miks sammen ost og egg først.

Tilsett retsen og rør godt.

 

Dette gor 8-10 pletter. Du burde ikke steke dem for store eller for tykke. Jeg brukte 2 ss per plett og de er knapt nok tykkere enn en vanlig pannekake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her servert med yacoonsirup, men disse er også gode til tomatsuppen, egg og bacon, mager kesam og bær eller litt syltetøy.

 

– Desiree

 


13. april 2015 | Frokost

Comments are closed.