Sukkerfri sjokoladegranola

LcHf; Proteinrik sjokoladegranola

4. januar 2017 | Frokost

Sjokoladegranola er kanskje noe av det beste jeg vet, og jeg bruker det den både på toppen av smoothies, på yoghurten, i en skål med melk eller som snack på farten. Denne varianten er både proteinrik og full av sunne fettsyrer og antioksidanter. En favoritt som jeg lager om og om igjen!

Ingredienser

  • 400 gram kikerter fra boks
  • 1/2 dl hakkede mandler
  • 1/2 dl solsikkefrø

     

  • 1/2 dl gresskarfrø 
  • 1/2 dl chiafrø
  • 1/2 ts salt 
  • 1 dl smeltet kokoolje
  • 1/2 dl fibersirup gold(eller honning, men da blir den ikke LcHf)

     

  • 1/2 dl bakekakao

Fremgangsmåte

  1. Skyll kikertene og stek dem i ovnen i 20 minutter på 200 grader over og undervarme
  2. Rør sammen alle den andre ingrediensene i en bolle.
  3. Tilsett kikertene
  4. Spre det hele utover en kledd bakeplate og stek videre i 15 minutter

 

Oppbevares i en tett boks eller glass

En liten advarsel! Det blir fort tomt!

Prøv også min Peanut butter granola <3

4. januar 2017 | Frokost

Kommentarer (12)

  1. Høres utrolig godt ut! Denne skal jeg prøve. 🙂 Har alle ingrediensene i hus unntatt bakekakao.
    Kan jeg bruke råkakao i stedenfor bakekakao?

    Hilsen Merete (Revmaliv på instagram)

  2. Jeg får magevondt av kikerter ( pga høy foodmap) så kan jeg bruke havregryn? Selv på detox dager?

  3. Lagde denne i går, så utrolig god! Denne blir nok fort tom ja.. 😉
    Sitter også å spiser blomkålsuppen andre dag på rad, sååå god! Tusen takk for utrolig gode oppskrifter 🙂

  4. Lagde denne i helgen, men min ble helt soft, altså ikke crunchy. Hva har jeg gjort feil? :-/ Skal kikertene være sprø før de blandes med det andre? Tusen takk for fin blogg og mange gode oppskrifter. Lagde også frokost cookies med gulerot og de ble kjempegode!

  5. Er ikkje så glad i kakao (og sjokolade), men eg kan vel droppe det i denne granolaen? 🙂

Comments are closed.