Hvem liker ikke en søt og crunchy granola? Perfekt som topping på yoghurt, smoothies og fruktsalater.
De du får kjøpt i butikken er desverre ofte en mindre sunn affære, full av raffinert sukker og diverse fettstoff av ymse kvalitet.
Flaks for oss da at det går ann å kaste sammen sin egen favoritt av det du måtte ha i skapene!
Du trenger:
5 dl nøtter, frø, kokosmasse, havregryn, det du måtte ha for hånden.
Jeg brukte gresskarkjerner, sesamfrø, solsikkefrø, linfrø og hakkede mandler.
4 ss sukrin gold.
2 ss olje.
Bland sammen, bre over en bakeplate og inn i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
Rør rundt innimellom.
Sukkerfri, glutenfri, lavkarbo.
Det er vel lov selv om det er helg?
– Desiree
Så utrolig godt og enkelt det ser ut! 😀
Cecilia Catharina: det er veldig enkelt 🙂
må få laget meg sånn!! ser digg ut.
Kamilla Haaland: går og mauler det her hjemme 🙂
Hvilken olje bruker du:)?