Lchf; LynGranola.

5. september 2014 | Frokost

Hvem liker ikke en søt og crunchy granola? Perfekt som topping på yoghurt, smoothies og fruktsalater.

 

De du får kjøpt i butikken er desverre ofte en mindre sunn affære, full av raffinert sukker og diverse fettstoff av ymse kvalitet.

 

Flaks for oss da at det går ann å kaste sammen sin egen favoritt av det du måtte ha i skapene!

Du trenger:

 

5 dl nøtter, frø, kokosmasse, havregryn, det du måtte ha for hånden.

Jeg brukte gresskarkjerner, sesamfrø, solsikkefrø, linfrø og hakkede mandler.

 

4 ss sukrin gold.

 

2 ss olje.

 

Bland sammen, bre over en bakeplate og inn i ovnen på 200 grader i 20 minutter.

Rør rundt innimellom.

Sukkerfri, glutenfri, lavkarbo.

Det er vel lov selv om det er helg?

 

– Desiree


5. september 2014 | Frokost

Kommentarer (5)

Comments are closed.