LcHf; Gul grønnsaksmos med krydder og ost

27. juli 2016 | Middags tilbehør

Jeg kan ikke tro at det alt er to uker siden vi var i Danmark, og at det bare er fem små dager til vi reiser til Hellas! Dagene bare flyr! Det er jo stas når man har så mye å glede seg til, men akkurat nå kjenner jeg at jeg må passe på å stoppe opp litt, kjenne etter og huske å nyte det også! Det er fort gjort å glemme hvor man er akkurat nå, når man hele tiden fokuserer på det man skal gjøre fremover!

Så i dag tar jeg heller et lite tilbakeblikk til ferien i Danmark. Denne mosen fikk vi nemlig servert når vi var hos pappa og Lisbeth. Beste grønnsaksmosen jeg har smakt! Der nede fikk vi den servert til andelår og poteter. Dere som følger meg på snap fikk i går se den sammen med grillspyd av kylling. Perfekt til kylling og svin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Til 4 personer trenger du:

2 små hoder blomkål

1/2 hode nykål eller hvitkål

1 boks krem ost naturelle

1 ss gurkemeie

1 ss karri

1 terning grønnsaksbuljong

Salt og pepper

 


Slik gjør du:

  1. Kutt opp grønnsakene og kok dem møre sammen med buljong, gurkemeie og karri
  2. Hell av vannet
  3. Tilsett kremost og mos til en glatt mos med stavmikser
  4. Smak til meg salt og pepper

Både blomkål og nykål er jo i sesong nå <3

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift


#lavkarbo


#lchf


#mos


#gurkemeie

 


27. juli 2016 | Middags tilbehør

Kommentarer (5)

  1. Tusen takk for oppskrift! Trenger litt ny inspirasjon NP etter sommerferien 🙂 . Ha en god ettermiddag / kveld !

Comments are closed.