LcHf; Ferrero Roche konfekt

15. desember 2016 | Jul

Det er lite mat og mye snop på bloggen i disse dager. Ikke fordi jeg lever på snop 😉 men fordi de fleste nye oppskrifter går til oppstart av nye online programmer, og så klart ny rundt av FIT på 30 dager, som starter opp i januar.

Så selv om det er litt lite inspirasjon til hverdagen akkurat nå, så kommer det så fort juleferien er over, og hverdagen begynner igjen. Jeg er kanskje ikke den eneste som er sånn halvveis i julemodus alt?

Så i dag tenkte jeg å gi deg oppskrift på disse enkle Ferrero Roche konfektene. 

 

 


Til 15 konfektbiter trenger du:

5 ss hasselnøttsmør


HER (afilliate link)

5 ss Nugatti Zero

15 hasselnøtt kjerner

Mørk sjokolade

 


Slik gjør du:

  1. Rør sammen hasselnøtt smør og Nugatti Zero
  2. Sett til avkjøling i minst 30 minutter
  3. Rist hasselnøttene i ovnen på 200 grader i 10 minutter og smelt sjokoladen over vannbad
  4. Finn frem konfektformer
  5. Fyll halve med hasselnøtt/nugattifyll – ha opp en hasselnøtt og fyll resten av formen
  6. Sett konfekten i frysa i minst en halv time
  7. Dypp hver bit i sjokolade og oppbevar i kjøleskapet frem til servering


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 


15. desember 2016 | Jul

Kommentarer (7)

  1. Hei! Dette hadde jeg tenkt å prøve meg på selv en dag, men det var supert at du har laget en oppskrift på det 🙂 Hva kan man bytte ut nøttesmør med? Tror ikke det er noe jeg finner på butikken iallefall?

  2. Lena-Marie: du kan lage det selv 🙂 bare rist nøtter 10 min i ovn, tilsett 1 Ts olje og blend det til smør 🙂

Comments are closed.