/inneholder reklame/
Suppe er og blir en hverdagsfavoritt hos denne familien, spesielt om vinteren. Varm, næringsrikt og kjapp middag som godt kan lages klar dagen før. Perfekt når ettermiddagene blir litt travle.
Denne thai inspirerte kyllingsuppen er akkurat passe hot. Ønsker du er servere den til mindre barn ville jeg rørt ut litt creme fraise i dere porsjon. Vilde 7 år spiser med begge hender!
Til 3-4 personer trenger du:
3 kyllingfilleter
1 gul løk
1-2 fed hvitløk
1 rød paprika
1 gulrot
100 gram frosne erter
1 ts revet ingefær
1 pose Santa Maria Red Curry miks
1 boks kokosmelk
2,5 dl kyllingbuljong
Slik gjør du:
Del opp kyllingen og stek i litt olje.
Settes til siden.
Hakk løk, hvitløk, gulrot og paprika og stek dette lett i pannen.
Ha deretter kylling, grønnsaker, buljong, og krydder over i en kjele. Når det hele koker tilsetter du i kokosmelk og de frosne ertene.
Ferdig!
Til servering hadde vi Shirataki nudler, uten karbohydrater, laktose eller gluten, pluss litt frisk koriander.
Nudlene er kjøpt hos
GYMGROSSISTEN
. Handler du via
CUPONATION
får du nå 200 kroner i avslag på kjøp på over 800 kroner.
Og tar du en titt under Gymgrossisten sin Matvare kategori
HER
, så ser du at pengene fort får ben å gå på. De har ALT du kan tenke deg, og ikke tenke deg, av sunne
saker!
Vil du stemme meg frem som
Årets trenings- helseblogg kan du gjøre det
HER
<3
Desiree
Notater:
#oppskrift
#middag
#familiemat
#lavkarbo
#glutenfri
#lakstosefri
#allergivennlig
#thaisuppe
#kyllingsuppe
#raskmiddag
#suntoggodt
#lchf
Comments are closed.