Denne bloggen får stadig nye lesere. Det er derfor viktig for meg å poengtere at dette ikke er en lavkarbo blogg. Da tror jeg at jeg får lavkarbofolket på nakken!
Dette er en blogg som tar for seg enkel og sunn mat, som tar liten tid å lage, uten masse dyre eller rare produkter, som gjør hverdagen litt lettere for folk flest.
Jeg har fokus på god mat, som hele familien kan spise. Her finner du mat som passer alle, også de som av ulike grunner må styre unna mel, laktose, sukker, egg, nøtter eller karbohydrater.
Hjemme hos oss er dette brødet en favoritt. Rett og slett fordi det er utrolig enkelt å lage, metter godt og Vilde kan spise det uten å ta ekstra insulin. Det er nemlig mange grunner til at folk styrer unna karbohydrater. Hos oss heter grunnen Diabetes type 1.
Til et brød trenger du:
4 egg
1 dl olje eller smeltet smør
3 dl mandler
3 dl blanede frø.
Du kan bruke det du har. Jeg pleier å blande linfrø, gresskarfrø, solsikkefrø, chiafrø og hemfrøskall
Alt røres sammen.
Kle en brødform med bakepapir og stekes på over og undervarme 180 grader 60 minutter.
Jeg synes 3 tynne skiver med pålegg er passe porsjon til frokost eller lunsj. Gjerne med litt bær eller grønnsaker til. Her i huset er vi ikke sjenert når det gjelder påleggsmenden😋
Brødet oppbevares i kjøleskapet.
Smil
Desiree
Comments are closed.