LcHf brød med frø og gresk yoghurt; glutenfritt

31. oktober 2016 | Boller & Brød

Ukas brød er kanskje den oppskriften jeg koser med mest med å lage. For jeg elsker brødmat, men liker ikke kjøpebrød. Jeg synes rett og slett det er smakløst. Men hjemmebakt brød-  det er digg! De kan fylles med alt du ønsker av hele korn, grovt mel, nøtter, frø, urter, grønnsaker og spennende meieriprodukter. Mine favoritter er gresk yoghurt og kefir!

Siden sist ukes brød tok ganske lang tid å lage tenkte jeg at denne ukens skulle være tilsvarende enkelt. Bare å røre sammen ingrediensene, sette i stekeovnen, ferdig!

 


Til et brød trenger du:

5 egg

1 dl gresk yoghurt

2 dl pistasjnøtter

3 dl hasselnøtter

2 dl knus linfrø

2 dl chiafrø 


Slik gjør du:

  1. Rør alt sammen
  2. Ha over i en smurt brødform
  3. Sett inn i en kald ovn og sett den på 175 grader varmluft
  4. Stekes i  45 minutter

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Smil

Desiree


31. oktober 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (13)

  1. Regnes steketiden fra ovnen er blitt varm eller fra når du setter brødet inn i ovnen ?

  2. Ser godt ut! Spiser mye av «eggebrødene» dine om dagen, så dette ser ut som et godt alternativ! Kan man bruke kesam i stedet for yoghurt?

Comments are closed.