Sukkerfri sjokoladetrøfler

LCHF AFTER EIGHT SJOKOLADETRØFLER | smelter på tungen

22. desember 2017 | Godis og kaker, Jul

God morgen fra Danmarks land.

Klokken ett i natt kom vi endelig frem etter å ha bommet på ferjetider og stått i kø flere steder ned igjennom Sverige. Jeg burde ha vært helt død etter å ha kjørt bil fra kl.15:00 til 01:00, men på veien nedover måtte jeg rett og slett ty til koffein, noe jeg ikke har drukket på tja 5 måneder…. Så her var det ei som var lysvåken til klokka 4 på natta, og lys våken igjen kl. 07:00 om moraen! Denne dagen blir spennende for å si det sånn!

Nå begynner vi å komme så nærme den store dagen at jeg tenker at disse trøflene er naturlig å dele. Rett og slett fordi de er utrolig kjappe å lage og du finner alle ingrediensene på en helt vanlig matbutikk! Med andre ord kan du fremdeles rekk å lage noe søtt og sunt til julen 😉

Lchf after eight sjokolade

Jeg vet ikke med deg, men nå begynner jeg å bli rimelig klar for juleferie!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

22. desember 2017 | Godis og kaker, Jul